Labels

Gîtes de Wallonie

Vanaf 1989 heeft de “Fédération des Gîtes de Wallonie” VZWB, zich ontwikkeld tot de belangrijkste net van gelabelliseerde accomodatie in Wallonië.
Alle accomodaties Gîtes de Wallonie beantwoorden aan onze kwaliteitseisen en beschikken over een modern comfort waar het aangenaam is te verblijven. We stellen alles in het werk om ten beste aan uw verwachtingen te voldoen.
Commissariat Général au Tourisme : de CGT heeft als doel toerisme in de Waalse gemeenschap te organiseren en te promoveren.  Vergunningen,classering,erkenningen en goedkeuringen worden door hem toegekend, o.a. aan gites. L’Ecole Buissonnière is door de CGT erkend en krijgt 3 aren.

Bébé Tendresse

L’Ecole Buissonnière heeft het label “Bébé Tendresse” en geeft u gratis toegang tot het nodige (badkuip, tafel om luiers te verversen, babyflesjeverwarmer enz)voor uw baby, zodat u op vakantie vertrekt zonder te veel mee nemen.

Gîte au Jardin

L’Ecole Buissonnière heeft het label gîte au jardin, vooral omdat onze tuin een buitengewoon interest oplevert door zijn biodiversiteit en zijn esthetische en botanische kwaliteiten. Het is ook een bevoorrechte plaats voor de ontdekking van- en toegang naar een privé tuin vol geuren. Uw gasten,hartstochtelijke aanhangers van tuinieren, zullen u graag begeleiden bij het ontdekken van hun tuin.
Elk hoekje brengt rust en stilte met zich mee maar een verrassing is dan ook niet uitgesloten.
De heer des huize zal u, als goede kenner, de deuren van zijn “jardin secret”.

Gîte Panda

Een internationaal label voor toeristische accomodatie. Die wijst erop dat de accomodatie in of dichtbij een natuurgebied staat en dat er zuinig met water en energie wordt omgegaan. 
Dit label is toegestaan door de WWF, een milieuvriendelijke NGO, vooral beroemd voor het beschermen van bedreigde soorten. Daarbij werkt WWF ook voor een beter klimaat, voor het beschermen van wouden…